tiistai 27. maaliskuuta 2018

Brunssikirja - kivoja muistoja ja ihania reseptejä

Muistatteko, kun kirjoitin viime lokakuussa brunssista, mihin pääsin hyvällä tuurilla ja nopeudella mukaan? Kyseessä oli uuden Brunssikirjan viimeinen kuvaussessio, mihin sen kirjoittajat Jenni Häyrinen (Liemessä-blogi) ja Saara Atula (Viimeistä murua myöten -blogi) kutsuivat Facebookissa 10 nopeinta mukaan. Satuin juuri silloin olemaan koneella, kun tuo ilmoitus napsahti ruutuun ja minä olin yksi onnellisista mukaanpääsijöistä. Tästä linkistä pääset lukemaan lokakuisen juttuni.

Kirja on nyt ilmestynyt ja kävin ostamassa sen heti itselleni. Eikä pelkästään sen vuoksi, että siihen liittyy kivoja muistoja vaan siinä on kertakaikkiaan ihania reseptejä ja ideoita brunssihetkiin. Toki niistä voi ottaa vinkkejä mihin vaan tilanteeseen.


Tässä on ottamiani kuvia siitä sunnuntai-aamupäivän brunssista. Minusta tuo mummon pitsiliinojen käyttäminen kattauksessa on kiva idea ja sitä olen kokeillut itsekin. Samoin tykkään tarjottavien värikkyydestä, uudenlaisesta monipuolisuudesta sekä siitä, että pöydässä ei ollut mitään perinteisesti brunssitarjottaviin kuuluvia kuten leipää, leikkeleitä tai juustoja. Kaikki oli uutta ja virkistävän erilaista. Aromikas maustemaailma oli näissäkin, kuten monissa heidän blogiresepteissään, pitkälti Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta.

Vohvelikakku vuohenjuustolla ja tahinilla
Marokkolainen porkkana-linssisalaatti
Tahini-kesäkurpitsasalaatti


Tältä näytti eräs hetki kuvauksissa ja pupukuvassa on lopputulos.




Kirja on kertakaikkisen ihana ja kannetkin niin kauniit, että sekin olisi jo hyvä syy ostaa tämä kotiin.

Kiitos Jenni ja Saara, että kirjoititte loistavan kirjan ja järjestitte lukijabrunssin - oli ihanaa olla mukana!

Maarit

10 kommenttia:

  1. Kirja on niin ihana, pääsiäisenä on tarkoitus kokeilla kirjasta ensimmäisiä reseptejä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa keittokirja on kolahtanut oikein kunnolla!
      Mukavia kokkailuja ja leppoisaa Pääsiäistä!

      Poista
  2. Tuo kirja kuulostaa jo kannen perusteella aivan ihanalta. Kirja menee ehdottamasti hankintalistalle :)

    Kivaa pääsiäisviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hankkia! Sekin tahini-kesäkurpitsasalaatti oli suussasulavaa...
      Rentouttavia Pääsiäispyhiä sinulle!

      Poista
  3. Takuulla ihana kokemus ♥ Tuo kirja on kyllä ostettava, meidänkin perhe rakastaa brunsseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää itsekin aktivoitua brunssittelujen kanssa...
      Kirjasta on niin moneksi, reseptit sopivat monien erilaisten ruokalajien lisukkeiksi - ja iso plussa siitä, että
      ne ovat terveellisiä ja kasviksia.

      Poista
  4. No kävipä melkoinen munkki, kun satuit olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja pääsit mukaan. Ihanalta näyttää ja kuulostaa kaikki. Melkein sait mutkin innostumaan brunssin suunnittelusta ja se on paljon se :)

    Leppoisaa pääsiäistä Maarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Annukka!
      No sittenhän juttu toimi oikein hyvin ;)
      Brunssi on vähän jäänyt unholaan, mutta nyt tytöt nostivat sen kirjan myötä taas uuteen loistoon, kiva.
      Siitä vain järkkäilemään!
      Kiitos, samoin sinulle <3

      Poista
  5. Kiitos kaunis Maarit <3 Oli ihana, että olit mukana brunsseilemassa. Kiitos vielä kirjoituksestasi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kokemus ja pikasukellus teidän ruoka+blogimaailmaanne! Kiitos siitä Saara!

      Poista